Races
Buy ticket
Background of Berzerk OCR Helsingborg VII Edition

Berzerk OCR Helsingborg VII Edition

Logo of Berzerk OCR Helsingborg VII Edition
Share

Date

2024-07-27

Category

OCR

Organizer

Location

Country flag of SE Helsingborg

Status

Registration is open for 154 days

Price

0 SEK

Distance

0 km


Buy ticket

Berzerk OCR i Helsingborg är kronjuvelen av våra lopp. Sundets pärla som staden kallas för, är där allt startade och även dit vi återkommer under 2024.

 Berzerk OCR är unik i sitt slag då vi som enda hinderbana blandar stadens historia med nutidens utmaningar.

2024 bygger vi vidare på 2023 års succé. 9 kilometer genom Helsingborgs historia med adrenalinhöjande inslag från 1710 - slaget vid Helsingborg. Där deltagaren springer under beskjutning, höra kanoner avfyras från Karolinernas armé medan du tar dig igenom hinder i din väg. Beredskapstiden med hinder i miltiäriskt stuk låter deltagaren utmanas med styrka och uthållighet. 

TÄVLINGSKLASSER

För andra gången har vi de båda tävlingsklasserna Alpha Sprint (ett varv) och Berzerkerclass med dubbla distansen (18-19) km genom staden. Tävlingsklassen är öppen för alla och startar först, gillar du tävla är detta någotr för dig. 

STRÄCKAN

Deltagaren tar sig igenom ca 9km och består av ca 10 % asfalt 20% sand och 70% trail och gräs. Berzerk OCR kommer ge dig en unik upplevelse du sent ska glömma.  upplevelserik sträcka genom stadens historiska platser och innehålla mellan 30–40 utmanade, unika och nervkittlande hinder

TIDTAGNING

Vi använder chip som tidtagning på ALLA våra OCR lopp.

MEDALJ

 Självklart kommer deltagaren även belönas med våra särpräglade trämedaljer med ny design vid målgång.

SOFFPOTATIS, VARDAGSMOTIONÄR ELLER ELITIDROTTARE?
Berzerk är ett upplevelsebaserat lopp som skiljer sig avsevärt från alla andra hinderlopp. Oavsett om du tar dina första löparsteg i ditt liv eller springer på elitnivå är Berzerk absolut något för dig!
Banan och hinder är anpassade för att passa dig oavsett vilken nivå då är på. Hinder byggs på ett sätt som gör det möjligt att klara av dem på ett ”enklare” eller ett mer avancerat sätt.

TEAMBUILDING FÖR FÖRETAG OCH FÖRENINGAR
Berzerk ger stora möjligheter för människor i större grupper att utvecklas samt öka sammanhållningen, ta sig över hinder och utmaningar som ett lag. Detta ökar laget för jaget känslan. Så utmana er tillsammans med era kollegor och föreningsmedlemmar. Eller varför inte utmana era konkurrenter i Berzerk’s upplevelserika hinderbana. Kanske är det vägen mot ett framtida samarbete företagen emellan?
Under fliken " Företag " på hemsidan http://berzerk.se/foretag kan du på ett enkelt sätt anmäla ditt företag.

STARTTIDER/STARTGRUPPER
En startgrupp innehåller 30-40 Deltagare. Varje startgrupp startar 5minuter efter föregående. (Detta för att undvika kö längst med banan) Är du snabb och gillar tävla, så rekommenderar vi att köpa biljetterna tidigt för att få en tidig startgrupp, alternativt tävlingsklass

BIG TEAMS - EGEN STARTGRUPP
Är ni ett team på 20-30 personer så kan ni få en egen startgrupp. Detta gäller enbart tidig anmälan, minst 10 personer måste vara anmälda första veckan i startgruppen för vi skall besluta att det fungerar. Maila gärna oss om detta passar ert företag/ team.

BARNLOPP/ FÅR BARN SPRINGA?
Ja så länge målsman springer med barnen /ungdomarna så är det tillåtet att springa under 15 år. beroende på hur utvecklingen ser ut med tidiga anmälningar så kanske vi kan göra ett barnlopp 2024.

Undrar du något som inte går att få svar på här får du gärna besöka vår hemsida's FAQ eller mejla oss på [email protected]

Gallery