Races
Buy ticket
Background of Berzerk OCR ÖSSJÖ Last Edition

Berzerk OCR ÖSSJÖ Last Edition

Logo of Berzerk OCR ÖSSJÖ Last Edition
Share

Date

2024-07-27

Category

OCR

Organizer

Location

Country flag of SE

Status

Registration is open for 40 days

Price

0 SEK

Distance

0 km


Buy ticket
*Berzerk OCR Össjö LAST Edition*
Berzerk OCR Flyttar från Helsingborg till Össjö Fälttävlansbana av flertalet anledningar ( Össjö ligger ca 3 mil norr om Helsingborg med goda förbindelser) Loppet är inte inställt, vi återbetalar ej köpta biljetter. Vi kommer ha precis lika många hinder om inte mer för bataljen i Össjö så frukta inte. VI har arrangerat minst 4 evenemang på fälttävlansbanan och detta kommer bli en minst sagt minnesvärd batalj. Kanske vårt sista OCR som vi arrangerar, i alla fall på ett tag.
 
Össjö fälttävlans bana håller en dold historia från oss. Vi höll hela tre lopp här ute under pandemin och väldigt snart så visade sig att ni deltagare älskade sträckan bloodswamps, området som gjorde även de mest rutinerade löpare trötta i benen pga sjunk-lera ner till midjan. Såklart visar även området på en kraftfull historia då flertalet domarringar från vikingatiden finns placerade i området, den mest tydliga bara 50 meter från startområdet tvärs över vägen. Berzerk OCR i össjö är precis som landskrona en varvbana där man själv kan välja nivå efter egna förutsättningar. Ett varv är ca 4 km långt, normal klass springer två varv och tuffaste tävlingsklassen 4 varv. Vi välkomnar även de som aldrig sprungit hinderbana innan med Berzerk beginners class som är ett varv.
* Berzerk Össjö är vår "svinigaste" sträcka, många lerhål och gyttjehinder precis som en hinderbana skall vara.
* Vi kommer även lansera några potentiella nya hinder på denna sträcka
* Självklart kommer medaljen bli fantastisk vacker och upplevelsen enorm.
HINDER
Består av unika riggar, styrkehinder, tekniska och såklart historisk inspirerande hinder och epoker. För mer info om våra hinder https://berzerk.se/information/#hinder
MEDALJ
Självklart kommer deltagaren även belönas med våra särpräglade trämedaljer med ny design vid målgång.
SOFFPOTATIS, VARDAGSMOTIONÄR ELLER ELITIDROTTARE?
Berzerk är ett upplevelsebaserat lopp som skiljer sig avsevärt från alla andra hinderlopp. Oavsett om du tar dina första löparsteg i ditt liv eller springer på elitnivå är Berzerk absolut något för dig!
Banan och hinder är anpassade för att passa dig oavsett vilken nivå då är på. Hinder byggs på ett sätt som gör det möjligt att klara av dem på ett ”enklare” eller ett mer avancerat sätt.
TEAMBUILDING FÖR FÖRETAG OCH FÖRENINGAR
Berzerk ger stora möjligheter för människor i större grupper att utvecklas samt öka sammanhållningen, ta sig över hinder och utmaningar som ett lag. Detta ökar laget för jaget känslan. Så utmana er tillsammans med era kollegor och föreningsmedlemmar. Eller varför inte utmana era konkurrenter i Berzerk’s upplevelserika hinderbana. Kanske är det vägen mot ett framtida samarbete företagen emellan?
Under fliken " Företag " på hemsidan http://berzerk.se/foretag kan du på ett enkelt sätt anmäla ditt företag.
STARTTIDER/STARTGRUPPER
En startgrupp innehåller 20-30 Deltagare. Varje startgrupp startar 5minuter efter föregående. (Detta för att undvika kö längst med banan) Är du snabb och gillar tävla, så rekommenderar vi att köpa biljetterna tidigt för att få en tidig startgrupp, alternativt tävlingsklass
BIG TEAMS - EGEN STARTGRUPP
Är ni ett team på 20-30 personer så kan ni få en egen startgrupp. Detta gäller enbart tidig anmälan, minst 10 personer måste vara anmälda första veckan i startgruppen för vi skall besluta att det fungerar. Maila gärna oss om detta passar ert företag/ team.
BARNLOPP/ FÅR BARN SPRINGA?
Ja så länge målsman springer med barnen /ungdomarna så är det tillåtet att springa under 15 år. beroende på hur utvecklingen ser ut med tidiga anmälningar så kanske vi kan göra ett barnlopp 2024.
 
Undrar du något som inte går att få svar på här får du gärna besöka vår hemsida FAQ eller mejla oss på [email protected] 

Gallery