Races
Buy ticket
Background of Nightwolf 6.66

Nightwolf 6.66

Logo of Nightwolf 6.66
Share

Date

2023-10-14

Category

Trail

Organizer

Location

Country flag of SE

Status

Registration is closed

Price

0 SEK

Distance

0 km


Buy ticket

Registration is closed

TRAILWOLF / NIGHTWOLF 

Varmt välkomna till version 6.66 av Nightwolf Efter succén med över 200 löpare i mörkret 2022 så skapar vi åter igen Sveriges kusligaste och mest upplevelseberikade lopp under både dag och natt.

Där kommer finnas totalt fyra sträckor med olika längd. Två sträckor under dagen 9-11km respektive 19-21km.

Dessa två sträckor spegelvänds under kvällen, varav den långa på både dag och natt involverar något så coolt som en zipline (linbana) mitt i loppet. Denna är givetvis frivillig att göra, men att susa iväg 400 meter mitt under ett dags eller kvällstrail är ju bara för coolt att missa.

Trailwolf Dagslopp 9-11km och 19-21km

"For the trail is beautiful and full of light"

Nightwolf regular 9-11km och Nightmare 19-21km

"For the trail is dark and full of terrors"

Trailwolf är Berzerk’s satsning på upplevelsebaserade skogs lopp i skånes vackraste skogar under dagen. Men skymningen faller snabbt och blir till Nightwolf när mörkret anländer, då förvandlas sträckan till de mörkaste skogar med skånska sägner som väver in skräck i dess element kring sträckan deltagaren skall springa. Nightwolf är uppbyggt på människans ständiga rädsla för mörkret och vad som finns bakom varje rot och sten. Kanske är där något, kanske inte, alla deltagare kommer få sin egen upplevelse i mörkret.

Skillnader mellan Trailwolf och Nightwolf 

Trailwolf startar mitt på ljusa dagen, du springer själv eller med kompisar på en fantastisk snitslad trail och tar dig i mål innan skymning (förhoppningsvis)

Nightwolf skiljer sig från dagstrailen då vi blandar in skräckelement med väsen inspirerat från de nordiska sägnerna på både den långa och korta sträckan. Den långa sträckan är döpt till Nightmare och ämnar att vara precis den nattmara vi vill framkalla.

 

Skillnader mellan Trailwolf 9-11km och Trailwolf 19-21km

Där kommer enbart finnas zipline (alltså linebana på den långa sträckan, ej den korta) Den långa sträckan har också tuffare och mer tekniskt trail med våtmarker.

 

Skillnader mellan Nightwolf regular 9-11km och Nightmare 19-21km.

 

Nightwolf regular 9-11km är en kortare sträcka som ej inkluderar zipline (linbana) Du kan få springa tillsammans med en löpkamrat (ni måste ha samma teamnamn, glöm ej detta, annars springer ni ensamma). Detta är nytt för i år då Nightmare kommer erhålla andra regler. Vi uppmanar dock alla löpare att springa ensamma för bästa effekt. Sträckan går genom grottor, förhäxade åkrar,magiska skogar med ständig lockelse av mörkret. Vi uppmanar alla löpare att springa ensamma för bästa effekt.

 

Nightmare är en längre och tuffare trail där du efter ett antal kilometer kommer ledas in på en mer teknisk och tuffare trail, vålnaderna kommer vara aggressivare, du kan bli helt blöt, ha eventuella tekniska prylar såsom mobiltelefon i vattentät påse.  Det är enbart tillåtet att springa ensam, varje löpare lottas ut i starten vilken tid de får inom respektive startgrupp.

 Sträckan kommer vara både mörkare och mentalt påfrestande. Detta är INGET man anmäler sig till om man inte vill uppleva skräck eller ensamhet och totalt mörker..

 

Gallery