RacesResultsCreate raceMy tickets
Go back
977-bergeforsen-obstacle-race-2023-main-event-background-iasida.webp

Bergeforsen Obstacle Race - 10 skäl till ditt nästa äventyr!

2023-07-22 World of Races

Bergeforsen Obstacle Race!

https://worldofraces.com/sv/races/bergeforsen-obstacle-race-2023-main-event

Är du redo för en riktig utmaning och en oförglömlig upplevelse? Då är Bergeforsen Obstacle Race det perfekta hinderbaneloppet för dig! Här är 10 goda anledningar till varför du inte får missa detta välordnade och populära OCR-lopp i den utslagsgivande och krävande terrängen i Bergeforsen:

1. En härlig utmaning: Med en sträcka på cirka 7 km och inte mindre än 30 spännande hinder kommer Bergeforsen Obstacle Race att testa din uthållighet och styrka på bästa möjliga sätt.

2. Varierande hinder: Inga rugbyspelare eller farliga eldar här! Istället erbjuds roliga och tekniska hinder som de flesta kan ta sig an med rätt inställning.

3. Hinder är frivilliga: Om du stöter på ett hinder som känns övermäktigt eller väljer att av stå, inga problem! Gör 20 burpees som straff och fortsätt sedan med nya krafter.

Bild från BOR

4. Elitklass för dig med ambitioner: Om du siktar på att springa snabbt och tävla i toppen, finns en elitklass för att utmana dig själv ännu mer.

5. Motionärsklass för gemenskap: Spring Bergeforsens Obstacle Race tillsammans med kompisgänget eller ditt företag och skapa en utmanande upplevelse som stärker er gemenskap!

6. Skojigt Fun Run: Vill du testa på OCR utan krav? Då är Fun Run-klassen perfekt för dig, m

ed en kortare variant på 5 km utan tidtagning eller burpees.

7. Bergeforsen Obstacle Race passar alla åldrar: Med en rekommenderad lägsta ålder för anmälan på 12 år är det ett familjevänligt lopp där alla kan vara med och uppleva äventyret tillsammans.

8. Kidz Race: För de yngsta deltagarna arrangeras Kidz Race med anpassade hinder, vilket ger barnen en egen tävling och chans att känna sig som riktiga OCR-hjältar!

9. Oslagbar natur och löpning: Bergeforsen erbjuder en helt underbar natur som kommer få dig att tappa andan. Och på tal om att tappa andan så är löpningen en av de mest tekniskt underbara vi upplevt!

10. Gemenskap och äventyr: Förutom att utmana dig själv och övervinna hinder, kommer du också att få uppleva en känsla av gemenskap och glädje när du deltar i detta spektakulära event.

Säkra en plats

Skynda skynda! Ta chansen att vara med på Bergeforsen Obstacle Race och skapa minnen för livet. Anmäl dig redan idag på https://worldofraces.com/sv/races/bergeforsen-obstacle-race-2023-main-event och förbered dig på en dag fylld av äventyr och glädje! Vi ses på startlinjen!