RacesResultsCreate raceMy tickets
Go back
Skärmavbild 2023-07-26 kl. 08.45.14.png

RaceDay - Appen du använder för visuell tidtagning

2023-07-26 World of Races

RaceDay - Visuell tidtagning med World of Races

Är du redo att ta dina racing-evenemang till nästa nivå? RaceDay är en tidtagningsapp utformad för både arrangörer och deltagare i fokus. Raceday erbjuder en omfattande uppsättning funktioner som förenklar tidtagningen för dig som arrangör och hjälper dig att ge deltagaren ett oförglömligt evenemang! Raceday är otroligt kostnadseffektivt och kommer ge dig möjlighet att lägga resurser där de hör hemma, på dina deltagares upplevelser!

Här laddar du ner RaceDay till Andriod:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.muddest.race_day

Här laddar du ner RaceDay till iPhone:

https://apps.apple.com/se/app/raceday/id1589594773?platform=iphone

Appen RaceDay - 2

RaceDay - Funktioner i urval

Otroligt kostnadseffektivt

Du betalar enbart 4,7% av deltagaravgiften när du använder tidtagningen. Det tillkommer inga andra avgifter. Räknat på ett lopp med 200 deltagare, där biljettpriset är 495:- kommer tidtagningen att kosta 4653:- Jämför gärna det priset med alla andra tidtagningsföretag på marknaden. Med appen RaceDay kan du lägga pengarna på deltagarens upplevelse i stället!

Speaker View

Håll energin hög och publiken engagerad med vår Speaker View. RaceDay tillåter evenemangsarrangörer att visa realtidsuppdateringar, topplistor och spännande kommentarer om loppet, vilket garanterar att varje ögonblick av evenemanget blir en spännande upplevelse både för deltagare och åskådare.

Liveresultat

Säg adjö till långa väntetider för resultat. Med RaceDays funktion för liveresultat kan deltagarna få tillgång till sina tider och placeringar så snart de korsar mållinjen. Inga fler nervösa minuter - loppets spänning fortsätter även efter det är över!

Supersmidig registrering

Superenkel registreringsprocess och nummerlappsutlämning med RaceDay. Deltagare anmäler sig enkelt till ditt evenemang via World of Races. Sekunden senare finns deras information i appen och dina nummerlappar kan delas ut. Glöm trötta pdf:er och gamla excelark som inte uppdateras. Här får du all smidighet förpackad i en app!

Realtidsdata

RaceDay ser till att arrangörer har tillgång till realtidsdata och insikter under evenemanget. Från att spåra deltagarnas framsteg till att övervaka övergripande evenemangsstatistik ger RaceDay värdefull information som hjälper arrangörerna att fatta informerade beslut på plats.

Raceday 3

Användarvänligt gränssnitt

Vi vet att varje sekund räknas under ett lopp. Därför har RaceDay ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Deltagare kan fokusera på sin prestation utan några distraktioner, samtidigt som du som arrangör navigerar smidigt genom appen.

Mobilkompatibilitet

Oroa dig inte för enhetskompatibilitet! RaceDay är utformat för att fungera problemfritt på olika mobila plattformar, vilket garanterar att deltagare och arrangörer kan använda alla funktioner med lätthet.

Säker hantering av data

Säkerheten för din data är vår prioritet. RaceDay tillämpar toppmoderna säkerhetsåtgärder för att säkerställa att all deltagarinformation skyddas, vilket ger både arrangörer och deltagare sinnesfrid.

Teknisk support

Inga problem, vi backar upp dig! Vårt dedikerade supportteam finns tillgängligt för att hjälpa dig vid varje steg, från förberedelser före evenemanget till felsökning på plats, vilket garanterar en smidig och problemfri upplevelse för alla inblandade. Slå en signal så hjälper vi dig, vi tycker inte att support ska vara krångligare än så!

Sammanfattning av RaceDay:

Med RaceDay har World of Races tagit visuell tidtagning för evenemang till en helt ny nivå! Oavsett om du är en evenemangsarrangör som vill lyfta din racingupplevelse eller en deltagare som söker realtidsuppdateringar och enkel registrering, är RaceDay det ultimata verktyget för en loppdag som ingen annan. Omfamna framtidens racingteknik med RaceDay och gör dig redo för kommande äventyr!

Raceday 4

Ladda ner appen RaceDay

Här laddar du ner RaceDay till Andriod:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.muddest.race_day

Här laddar du ner RaceDay till iPhone:

https://apps.apple.com/se/app/raceday/id1589594773?platform=iphone