RacesResultsCreate raceMy tickets
Go back
_DSC2186.jpg

Ultimate OCR blir ett Svenskt mästerskap i OCR 2024!

2023-07-22 World of Races

Ultimate OCR 2024 - Svenskt mästerskap i OCR!

https://worldofraces.com/sv/races/ultimate-ocr-2024

Hopp och glädje sprider sig som en löpeld inom OCR-communityn! Vi är överlyckliga över att meddela att Ultimate OCR har blivit utvalda att anordna det prestigefyllda svenska mästerskapet i OCR 2024!

Och vi är såklart väldigt stolta över att de använder plattformen World Of Races!

Bild från Ultimate

World of Races ger deltagarna en smidig anmälningsupplevelse och med hjälp sitt unika ranking-ID i OCR kan deltagarna placeras i den startgrupp de har tävlat upp sig till, helt automatiskt! Det är en stor avlastning för Ultimate som annars hade lagt många timmar på manuellt arbete, nu kan de lägga de timmarna på att du får en häftigare upplevelse!

Bild från Ultimate

Vi är glada över Ultimate OCR's erkännande!

Denna välförtjänta utmärkelse till Ultimate OCR är ett bevis på deras dedikation och passion för att erbjuda de bästa OCR-loppen i Sverige. Det är med stolthet vi ser dem ta på sig rollen som arrangörer för det svenska mästerskapet i OCR, och vi vet att de kommer att leverera ett evenemang som inte bara är spännande och utmanande, utan också fyllt av glädje och gemenskap.

Vi ser fram emot att vara en del av det svenska mästerskapet i OCR och att skapa minnen för livet för deltagarna. Tillsammans med World of Races kommer detta att bli ett mästerskap utöver det vanliga, och vi kan knappt vänta på att vara med på denna otroliga resa!

Lycka till, Ultimate OCR – ni är grymma!

Här hittar du anmälan till loppet:

https://worldofraces.com/sv/races/ultimate-ocr-2024